Diplomert samtalecoach

1-årig yrkesutdanning

mindre1_224122339

HumaNovas ettårige deltidsutdanning til samtalecoach passer for deg som vil jobbe med menneskelig utvikling og coachende samtaler. Utdanningen er solid og innholdsrik, sertifisert hos EMCC på Senior Practitioner nivå.

Hele samtalecoach-utdanningen er på totalt 2 år. For å kunne søke på utdanningen til Samtalecoach må du først ta grunnutdanningen «Bli den du er». Dette første året jobber du i dybden med deg selv, din egen historie og dine egne mønstre. Det neste året vender du fokuset utover mot klienten. På HumaNova har vi fokus på HELE mennesket. Og vi mener vi det er en forutsetning at du utvikler deg selv før du kan hjelpe til med å utvikle andre. Først da kan du føle deg trygg og være ordentlig til stede i coachrollen.

Som diplomert samtalecoach gjennom HumaNova har du mulighet til å få internasjonalt coachsertifikat fra EMCC, European Mentoring and Coaching Council. Utdanningen er godkjent på senior practitioner nivå, noe som gjør det mulig å arbeide som profesjonell coach – Certified Professional Coach. Les mer om sertifiseringen her.

Les mer om utdanningens innhold

Vanlige spørsmål og svar om utdanningen

Startdato

  • Oslo 29.august 2018 (kveldsklasse)

Pris

  • Privatperson

    NOK 28.500 pr semester (NB!kan deles opp i mindre beløp)

  • Firma/AS

    NOK 35.500 pr semester

Søk videre

Etter denne utdanning kan du søke videre til vår yrkesutdanning til organisasjonskonsulent eller samtaleterapeut.