Bli treningsklient

Bli treningsklient

Ønsker du å gå i samtaleterapi til redusert pris hos en av våre terapeutstudenter, som er under utdanning? Registrer deg via skjemaet nedenfor.

For å bli treningsklient må du ha fylt 18 år. Det er også viktig at du er oppriktig interessert i og motivert for å jobbe med din personlige utvikling. Start med å laste ned det konfidensielle spørreskjemaet som du fyller ut og sender til oss. Når søknaden din har blitt godkjent, vil du bli kontaktet av en av våre elever i utdanning. Du betaler avgiften direkte til eleven. HumaNova har ingen fortjeneste i dette.

Bli treningsklient hos våre samtaleterapeuter

HumaNovas studenter som går utdanningen til Diplomert samtaleterapeut, i psykosyntese (trinn 1), jobber med opplæringsklienter i løpet av studietiden. Arbeidet foregår under veiledning og oppfølging av lærere.

Våre samtalsterapeuter gjennomgår en solid og grunnleggende utdanning. Fokuset er å bidra til studentens mulighet til å utvikle seg til en kompetent og empatisk Samtaleterapeut. En ansvarlig oppgave som HumaNova legger stor vekt på.

Last ned og fyll ut det konfidensielle spørreskjemaet du finner litt lenger ned på siden.

Spørreskjemaet består av en rekke personlige spørsmål som du svarer på i fred og ro. Merk av hvilken form for terapi du er interessert i.

Send deretter det konfidensielle spørreskjemaet til HumaNova som foretar en egnethetsvurdering.

Hvis du har et ønske om en mannlig / kvinnelig terapeutkandidat, eller et ønske om en spesifikk kompetanse på et område som er viktig for deg, kan du skrive dette i spørreskjemaet. Vi prøver, så langt det er mulig, å ta hensyn til individuelle behov og ønsker.

Hvis søknaden din blir innvilget, vil du bli kontaktet av en elev i utdanning slik at dere kan avtale tid.

  • Sesjonen koster 300 kr / tilfelle og betales direkte til eleven. HumaNova har ingen fortjeneste i dette arbeide.

Last ned et konfidensielt spørreskjema her – Når du vil bli klient

Det er også mulig å bestille et konfidensielt spørreskjema via utdanningsservice:

  • E-post: hei@humanova.no

Bli treningsklient hos våre samtalecoacher

HumaNovas studenter som går utdanningen til Diplomert samtalecoach, jobber med opplæringsklienter i løpet av studietiden. Arbeidet foregår under veiledning og oppfølging av lærere.

  • Sesjonen koster 300 kr / tilfelle og betales direkte til eleven. HumaNova har ingen fortjeneste i dette arbeide.

Spørsmål som du kan svare på før ditt første besøk med coachingeleven

  • E-post: hei@humanova.no
  • Telefon: 22 55 07 00