Leie samtalerom

Leie samtalerom

Som terapeut / konsulent kan du leie samtalerom i HumaNova sine lokaler. Vi henvender oss til deg som ønsker å leie et stille og fredelig rom for samtaler, eller når du trenger tid for deg selv.

Samtalerommene er utstyrt med blyanter, fargestifter, skriveunderlegg, papir, telys og servietter. I våre lokaler er det alltid kaffe, te og vann for deg og din klient. Alt er inkludert i leieprisen.

Vår kontaktinformasjon:

E-post: hei@humanova.no
Telefon: 22 55 07 00

Samtalerom

Vi har rom for utleie mellom 07:00 til 21:00 både hverdager og helger.

Pris:

  • Kr. 185,- for 60 min
  • Kr. 250,- for 90 min

Første gang du leier samtalerom på HumaNova?

Når du booker samtalerom for første gang må du fylle ut dine kontaktopplysninger og faktureringsadresse via linken nedenfor. Informasjon om hvordan du får tilgang til samtalerommene kommer fra oss når vi har mottatt kontaktinformasjonen din. Når du har gjort dette, blar du litt lenger ned på denne siden for å gjøre en bestilling.

Skjema for deg som ønsker å leie samtalerom for første gang

For bestilling, bla litt lenger ned, så kommer du til bookingsiden. Svar på de vanligste spørsmålene finner du nederst på siden.

Ofte stilte spørsmål om samtalerommene våre

BokaMera er navnet på bookingtjenesten vi bruker. Det fungerer både fra nettstedet vårt og fra nettstedet vårt på BokaMera. Når du foretar din første booking, anbefaler vi at du også oppretter en konto slik at du får en klar oversikt over bookede tider og der kan du også avbestille tider. Nedenfor finner du en trinnvis veiledning om hvordan du fortsetter å booke.

Trinn 1 – å booke samtalerom

På nettstedet https://www.humanova.no/om-oss/tjanster/hyr-samtalsrum/ får du en oversikt over hvor lenge du ønsker å booke samtalerommet. Her klikker du på den grønne bookingknappen helt til høyre som tilsvarer det du vil bestille.

Trinn 2 – valg av samtalerom

Når du klikker på den grønne bookingknappen, blir du møtt av et vindu som ser ut som bildet nedenfor. Her kan du endre valget du tok i løpet av trinn 1 ved å klikke på rulleteksten der bildet sier samtalerom 60 min. Når du er fornøyd med valget ditt, kan du velge hvilket rom du vil booke. Du gjør dette på rulleteksten der det står på bildet – Tilfeldig -. Hvis du ikke velger et rom, får du et tilfeldig valgt rom. Når du har valgt et rom, velger du klokkeslettet ved å klikke på tidsboksen du vil booke.

Trinn 3 – skape en konto

I trinn 3 vil du se bookinginformasjonen din. Vi anbefaler at du oppretter en konto første gang du booker, og deretter logger på hver gang du booker. Det gir deg muligheten til å få en bedre oversikt over tidene du har booket. Hvis du vil avbestille, gjøres dette enkelt med et trykk på en knapp (hvis du kun bruker booking-funksjonen og ikke logger inn, vil det ikke være like enkelt for deg å få oversikt og å avbestille). Klikk derfor på »Opprett konto» for første gang og fyll ut informasjonen din. Hvis du glemmer passordet ditt, kan du enkelt få et nytt under Logg inn-fanen.

Trinn 4 – bekrefte bookingen

I trinn 4 vil du se dine detaljer og din bookinginformasjon. Du bekrefter bookingen ved å klikke på den grønne »Booke tid» knappen nederst til høyre. Hvis du vil bestille en annen tid, klikker du på »Velg en annen tid».

Trinn 5 – se mine bookinger

I trinn 5 vil du få en oversikt over dine bookinger. Du vil også motta en bookingbekreftelse via e-post. Hvis du har opprettet en konto og logget inn, kan du foreta en ny booking her ved å klikke på »Ny booking» og også se alle dine bookinger ved å klikke på »Mine bookinger». Neste gang du vil booke et samtalerom via nettstedet vårt, gjenta trinn 1-5, men i trinn 3 velger du å logge på med dine detaljer i stedet for å opprette en konto.

 

 

En bestilt time er 55 minutter. Forlat derfor rommet senest 5 minutter før neste tid starter, slik at neste terapeut kan starte timen sin til avtalt tid.

Å huske på:

  • å forlate rommet med lyset slått av og i orden
  • hvis du tar inn en ekstra stol, ikke glem å sette den tilbake igjen
  • servietter, fargestifter, lys og fyrstikker er i rommet og settes tilbake etter økten
  • vannmugger og glass er på kjøkkenet
  • brukte glass og kopper settes i oppvaskmaskinen etter økten
  • Vi hjelper deg gjerne hvis du trenger hjelp med bestillingen din

Eventuell avbestilling må gjøres innen 1 døgn (24 timer) før bestilt tid. Hvis ikke debiteres kostnaden. For å kansellere en tid, gå til Mine bookinger på BokaMera. Du avbestiller rommet gjennom å gå til Mine bookinger og trykk på avbestill.

Ta meg til Mine bookinger hos BokaMera

 

I dag kan du bare betale via faktura når du leier samtalerom hos oss. Du registrerer faktureringsinformasjonen din hos oss første gang du leier et rom. Vi oppretter en konto og fakturerer deretter leien din månedlig.

Hvis du vil at firmaet ditt skal faktureres, er det bare å fylle ut faktureringsinformasjon for selskapet og sende det til oss. Når du bestiller, er det viktig at du fyller ut firmanavn-boksen øverst. Dette hjelper oss med å alltid fakturere riktig.