Norsk Psykosynteseforening og NFPT  Terapeuter og Coacher

Norsk Psykosynteseforening og Norsk forening for psykosynteseterapeuter – for deg som søker forandring

Står du overfor et valg eller en utfordring? Få hjelp fra en Samtalecoach eller en Samtaleterapeut fra Norsk Psykosynteseforening eller Norsk forening for psykosynteseterapeuter.

Med en rådgiver ved din side kan du lettere utnytte potensialet ditt og skape det livet du vil leve.

På Norsk Psykosynteseforening og Norsk forening for psykosynteseterapeuter du vil finne Samtaleterapeuter og Coacher som er diplomerte ved HumaNova og som vil hjelpe deg med å utvikle deg, privat og i yrkeslivet. Bestill et møte direkte på Norsk Psykosynteseforening eller på nfpt.

Hva vil du ha hjelp til å endre?

Samtale med coachen

Samtalen er coachen sitt verktøy, en kraftig metode som hjelper deg med å ordne tanker og følelser slik at du kan gjøre hindringer om til muligheter og utvikling. Når du blir klar over drivkreftene dine, kan du forstå hvordan de kan påvirke dine valg i livet – og dermed gjøre de ønskede endringene.

Samtale med terapeuten

Det er tider i livet da det føles som om livet mister sin mening. Sykdom, død, skilsmisse og arbeidsledighet er hendelser som kan gjøre at livet ikke lenger er gjenkjennelig. Da kan samtaleterapeuten hjelpe deg med å sortere ting i livet.

Par- og relasjonsterapi

Mange tror at forholdet må være totalt nedkjørt i grøfta for å gå i parterapi. Men ofte er det faktisk motsatt. Når to parter møtes på et nøytralt sted, er det mulighet for å ta et skritt tilbake og møtes igjen. Dette gjelder alle forhold som går i oppløsning, med mamma, pappa, søsken eller bestevenn.

Organisasjonskonsulenter og Veiledere

På Norsk Psykosynteseforening og Norsk forening for psykosynteseterapeuter finnes det også diplomerte organisasjonskonsulenter og veiledere som kan jobbe med dine ansatte, sjefer og ledere, enkeltvis eller i grupper.