Personlig Utvikling i Gruppe

For første gang tilbyr vi personlig selvutvikling i grupper!

Til høsten tilbyr vi deltagelse i grupper innen psykosyntese på HumaNova. Det blir en lukket gruppe med bindende påmelding.

Velkommen til Psykosyntese Gruppe for Personlig Utvikling! Dette kurset er skreddersydd for de som ønsker å utforske og utvikle seg selv i et støttende fellesskap.

Gjennom en kombinasjon av psykosynteseprinsipper og gruppeinteraksjon vil du få muligheten til å dykke dypere inn i din egen personlige vekst.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en gruppe der du vil få muligheten til å utforske og utvikle deg selv i et støttende fellesskap med likesinnede mennesker.

Ta det første skritt mot en dypere forståelse av deg selv og din personlige vekst.

Sted:
I klasserommet på HumaNova i Balders gate 11 på Frogner i Oslo.

Lærere: Anita Hvale og Ingvild Dedekam-Simonsen.

Dato og tid:
Oppstart september 2023

Pris:
NOK 4500,-

 • For deg som er under utdanning, vil 18 timers gruppedeltagelse godkjennes som 15 timer egenterapi
 • Påmelding
  Mail til: hei@humanova.no

  Kveldene holdes av Ingvild og Anita.

   

  Ingvild er psykoterapeut og har studert både Psykosyntese og flere retninger innen mindfullness og terapi. Hun har videre utdanning i Gruppeterapi og Identitets orientert traume og terapi og deltar nå på  meditasjonslærertrening med Jack Kornfield og Tara Brach. Hun jobber som Psykoterapeut på år 3 på HumaNova.

  Anita er psykosynteseterapeut og har etterutdanning i grupper og traumaterapi. Hun jobber som psykoterapeut, hovedlærer på første året – Bli den du er – og fagansvarlig på HumaNova.

  Les mer om våre teorier, metoder og personlig utvikling.