Om HumaNova

Voks med oss på HumaNova

HumaNova jobber for individets og organisasjonens vekst. Det er det som er vår livsnerve. Vi finnes her for deg som ønsker å utvikle deg personlig, i dine private forhold eller på jobben. Vi har både lengre utdanninger og kortere kurs, samt terapirom til utleie.

HumaNova ble grunnlagt 1996 og hadde allerede da  en grunnutdanning i personlig utvikling – Bli den du er – i tillegg til en yrkesfaglig utdannelse til Samtaleterapeut.

HumaNova er en utdanningsbedrift

Vi er uavhengige og uten ideologiske, politiske eller religiøse interesser. Vårt fokus er på din utvikling basert på din vilje og ditt ønske. Vår ambisjon er å alltid bidra med en studieerfaring basert på empati og trygghet. Fordi vår overbevisning er at all utvikling i utgangspunktet skjer gjennom nysgjerrighet basert på trygghet.

HumaNova Norges forretningsområder

Personlig utvikling

Alle våre utdanninger starter med den 1-årige grunnutdanningen Bli den du er. Det er en utdanning som kan brukes til din egen personlige utvikling eller som en begynnelse på en yrkesopplæring. Vi har også introduksjonskurset Møt deg selv, en kveld for deg som vil få en smakebit av Bli den du er.

Yrkesutdanning

HumaNovas yrkesutdanninger er deltidsutdanningene: Samtaleterapeut og Par- og relasjonssterapeut.

 

Lederutvikling

HumaNova Sverige tilbyr konsulentoppgaver med spesialtilpassede konsepter og opplæring for ledere, ledergrupper og ansatte i privat og offentlig sektor.

Våre tjenester