Om HumaNova

Voks med oss på HumaNova

HumaNova jobber for individets og organisasjonens vekst. Det er det som er vår livsnerve. Vi finnes for deg som ønsker å utvikle deg og bli enda mer av deg selv som person – i dine
private forhold eller på jobben, som partner og / eller leder. Utdanninger, kurser og elevterapi.

HumaNova ble grunnlagt for over 20 år siden med en grunnutdanning i personlig utvikling – Bli den du er – i tillegg til en yrkesfaglig utdannelse som Samtaleterapeut.

dag har HumaNova et stort utvalg av lange og korte utdannelser innen personlig ogorganisatorisk voksende. De fleste av utdanningene våre er i Sverige, og flere utdannelser på vei til oss i Norge. Vi har utdanning for deg som ønsker å utvikle deg kun for deg selv og yrkesopplæring for deg som ønsker å utvikle deg for å utvikle andre. Vi lager også skreddersydde utdanninger for ledere som ønsker å bli bedre ledere og organisasjoner som ønsker å lykkes enda bedre.

HumaNova er en utdanningsbedrift

Vi er uavhengige og uten ideologiske, politiske eller religiøse interesser. Vårt fokus er på din utvikling basert på din vilje og ditt ønske. Vår ambisjon er å alltid bidra med en studieerfaring basert på empati og trygghet. Fordi vår overbevisning er at all utvikling i utgangspunktet skjer gjennom nysgjerrighet basert på trygghet.

HumaNovas forretningsområder

Personlig utvikling

Mange av studentene våre velger å begynne med den 1-årige grunnutdanningen ‘Bli den du er’. Det er en utdanning som kan brukes til din egen personlige utvikling eller som en begynnelse på en yrkesopplæring. Vi har også kortkurset ‘Møt deg selv’, en kveld for deg som vil få en smakebit av ‘Bli den du er’

Yrkesopplæring

HumaNovas yrkesopplæring er deltidsopplæringene; Samtaleterapeut, ACT / CBT- terapeut, Samtalecoach, Organisasjonskonsulent, Par- og relasjonssterapeut, Roseterapeut og
Veileder. For deg som allerede har tilsvarende yrke og ønsker å fordype deg, finnes det etterutdanninger og videregående kurs.

Lederutvikling

HumaNova tilbyr konsulentoppgaver med spesialtilpassede konsepter og opplæring for ledere, ledergrupper og ansatte i privat og offentlig sektor. Disse Konsulentoppdragene og opplæringen gjennomføres i Sverige og er planlagt å bli tilbudt i 2022 i Norge.

Våre tjenester