ZenMind av Håkan Friedel

For å få mer energi og tilstedeværelse i hverdagen

Har det vært ”for mye” over lengre tid eller behøver du å få tilbake kontrollen over livet ditt og din hverdag? Føles det ut som at du har mistet meningen med det livet du lever?

Vil du ha et verktøy og en guide for å kunne oppnå større indre ro, trygghet og balanse i tilværelsen? Da er ZenMind programmet for deg. Det har blitt brukt i workshops i over ti år og formidles nå også som nettkurs, for første gang i Norge.

HåkanFriedel_2018

I samarbeid med Håkan Friedel kan HumaNova tilby et nettkurs over 8 dager som kan gi deg verktøy til å bli mer tilstedeværende i din hverdag. Mer om Håkan og hans historie kan du lese her.

Du kan delta i dette programmet når du vil og behøver ikke sette av spesifikke dager. Det eneste kravet er at du i løpet av en periode finner to – tre tidspunkt i din hverdag med tid for deg selv til å utføre de ulike øvelsene som vil hjelpe deg til å stresse ned og til å komme i balanse. Programmet er spesielt utformet for å fungere i din hverdag. Øvelsene er enkle å utføre. Lydfiler og leksjoner i programmet er på svensk. 

Deltagelse – kort fortalt

Zenmind er en velfungerende og utprøvd metode som for første gang i Norge formidles som et nettkurs. Du gjennomfører kurset på valgfritt sted og når det passer deg best i løpet av dagen.

8-dagersprogrammet er for deg som er;

# Nybegynner og vil få muligheten til å lære deg øvelser og til å finne tid i hverdagen for å praktisere disse. Bli kjent med nye øvelser som du kan lære deg utenat.

# Erfaren og vil få en mer dyptgående treningsperiode. Forleng tiden for øvelsene sånn at de utfordrer deg mer. Programmet kan med fordel forvandles til en veldig dyptgående åttedagers retreat.

# Sykemeldt eller har vært sykemeldt for utmattelsesyndrom eller er på vei å bli utmattet. Du kan med fordel følge programmet som en del av din rehabilitering. Finn din egen daglige rytme som du kan følge.

Du velger selv hvor lenge du vil at øvelsene skal vare. Et eksempel er Zen-meditation på morgen/formiddag, pusteøvelser (qi gong) ved lunsjtid, og på kvelden en øvelse for kroppsbevissthet.

Følger du standard program øker tiden suksessivt for de to første øvelsene. Du kan selv bestemme hvordan ditt program skal se ut eller du kan følge standard programmet som er satt opp for deg.

For deg som melder deg på dette nettkurset vil du motta kursprogram og øvelser for hver dag i kursperioden via e-post. Du vil få tilgang til et forum der alle deltakere som ønsker det kan stille spørsmål til oss her på HumaNova og til Håkan Friedel ved behov.

NETTKURS

- kurs du kan ta hvor som helst, når som helst