Velkommen til HumaNova!

Vi mennesker vokser og utvikles kontinuerlig. Gjennom å ivareta våre potensialer og modig møte våre kriser, blir vi mer bevisste og kan gå styrket, med større livserfaring, gjennom livet. Når du lærer å kjenne deg selv kan du skape det livet som er ment for deg. Da kan du «bli den du er».

Har du også en lengsel etter noe mer i livet?

Når vi mennesker blir bevisste våre behov og får kunnskap om hvordan vi kan håndtere dem, blir vi mer harmoniske. Når vi får bedre forståelse for hvordan våre relasjoner fungerer, blir vi mer kjærlighetsfulle mennesker. En kjærlighet som vi siden kan velge å dele for å bidra til det som er mer enn oss selv.

På HumaNova har vi utdanninger både for deg som søker nye veier i ditt yrkesliv og for deg som vil utvikles som menneske. Vi har utdanninger for deg som vil lære deg å forstå deg selv og dine medmennesker. For deg som tror på menneskets ubegrensede muligheter til utvikling. For deg som velger å fokusere på det friske istedenfor det syke. For deg som har bestemt deg for å bli herre over ditt eget liv.

Vårt formål

«HumaNova skal med inspirasjon, bevissthet og god vilje gjøre det mulig for mennesket å leve det livet det er ment å leve»

Vår visjon

En verden der hver og en får muligheten til å bli den de er.

Velkommen til HumaNova!