2020-09-04 Oppstart Diplomert samtalecoach

Diplomert samtalecoach

1-årig yrkesutdanning deltid oppstart 4.september

mindre1_224122339

HumaNovas deltidsutdanning til samtalecoach passer for deg som vil jobbe med samtalen som verktøy for utvikling av mennesker både privat og profesjonelt.

Vår samtalecoach-utdanningen er på totalt 2 år. For å kunne søke på utdanningen til Samtalecoach må du først ta grunnutdanningen «Bli den du er». Dette første året jobber du i dybden med deg selv, din egen historie og dine egne mønstre. Det neste året vender du fokus utover til klienten. På HumaNova har vi fokus på hele mennesket. Og vi mener vi det er en forutsetning at du utvikler deg selv før du kan hjelpe til med å utvikle andre. Først da kan du føle deg trygg og være ordentlig til stede i coachrollen.

For mer informasjon og påmelding de her