Våre elever forteller

Elevfortellinger

Dette sier noen av våre elever som nettopp har tatt vår grunnutdanning, Bli den du er:

 • Bli den du er, ble et vendepunkt i livet mitt. Jeg ville ikke vært foruten erfaringene, innsikten, utviklingen og verktøyene jeg har med meg fra dette året. Det er en gave jeg ga meg selv som jeg vil ha bruk for i oppturer og nedturer resten av livet.
 • Kurset Bli den du er, åpnet en emosjonell barriere for meg og lot meg få kontakt til egne følelser. Jeg fikk innsikten og kunnskapen til å bli kjent med meg selv på en ny måte. Mine erfaringer fra min fortid satt begrensninger for mitt følelsesliv uten egentlig at jeg var klar over det. Reisen på Bli den du er lot meg ta kontakt med de, og bearbeide dem slik at jeg kunne fortsette å gå fremover og bli bedre rustet til å jobbe som Coach og Samtaleterapeut.
 • Bli den du er ble et transformerende kurs for meg. Jeg lærte utrolig mye om meg selv, og det endret livet mitt i riktig retning.
  Jeg kan med hånden på hjertet si at det er kurset jeg har lært mest av noensinne og som jeg har hatt mest utbytte av på et personlig plan. Anbefaler kurset på det varmeste til alle som vil komme nærmere seg selv og slik også andre.
 • Jeg ble tryggere og sterkere i løpet av året. Jeg viste flere sider av meg selv, og å bli møtt med varme, visdom og aksept var utrolig helbredende.
 • Bli den du er! – utdannelsen viste seg å være en god investering for meg. I løpet av året ble jeg kjent med flere ubevisste deler av meg selv. Det vokste frem en aksept og klarhet som har beriket livet mitt. Undervisningen og metodene gav trygghet og rom for å utforske «forbudte» følelser. Det var vondt, men virkelig befriende og livgivende!
 • Personlig var dette reisen jeg trengte for å komme enda dypere i meg selv, og samtidig lære å bli mer ydmyk over hvor mange lag jeg holder og at det er helt ok. Jeg trenger ikke å vite alt -nå -med en gang, og likevel vet jeg så mye mer om meg selv nå enn før jeg startet.Å delta på et år på «Bli den du er» har vært spennende, fint, til tider skummelt, men utrolig givende og så innmari verdt det. Det har for meg vært som å komme hjem, både fysisk på Humanova, men også i meg selv.Jeg sitter igjen med mange verktøy jeg kan bruke i hverdagen, og studiet legger opp til at du tar med deg det som resonnerer og lar resten ligge -så lenge du er villig til å prøve.

  Utdanningsmessig elsker jeg at det er bygget opp på en måte der jeg må teste ut verktøyene på meg selv som jeg senere skal bruke i samtalerommet med klient. Det er lagt opp til at du får ryddet opp i egen kjeller før du skal støtte andre å rydde i sin. Jeg tenker dette burde vært en selvfølge i alle studier der intensjonen er å jobbe terapeutisk med mennesker senere. Jeg tror det gir enda mer ydmyke, empatiske, autentiske og tilstedeværende terapeuter.

  Lærerne er inspirerende, trygge og holder rommet så du kan la deg selv få vokse og gro i ditt eget tempo.

  Jeg er uten tvil ikke helt den samme etter utdanningen som jeg var før jeg startet, jeg har blitt en bedre versjon av meg selv.

 

Og vil du vite hva noen av elevene våre gjør i dag og hvor de jobber? Terapiklinikker, skoler som rådgivere, palliativ omsorg, hjelpeorganisasjoner, HR-avdelinger eller konsulentorganisasjoner. HumaNovas elever er overalt der bedrifter og enkeltpersoner trenger støtte og utvikling.

Her er noen intervjuer som inspirasjon. Les hva terapeuter, coacher eller konsulenter jobber med akkurat nå.

 Emne

«Jeg hadde følelsen av å gå i et hamsterhjul selv om jeg hadde en spennende og fartsfylt karriere. Jeg ville jobbe med mennesker, og etter å ha undersøkt forskjellige studieretninger ble det tydelig at Psykosyntesen var rett for meg, og jeg startet en helt ny, spennende og skummel reise som 34-åring.»

Vibeke Risvig Stenersen forteller

Les personlige elevfortellinger