Møt deg selv – ettermiddagskurs

En ettermiddag i personlig utvikling.

Gnager det et sted? Føles det som om det skal være noe «mer» i livet? Kommer du deg ikke videre i din profesjonelle rolle, eller sitter du fast i gamle mønstre privat? Da har du kanskje kommet til et punkt der det er på tide å se innover.

Denne ettermiddagen passer for deg som ønsker å ta et skritt fremover i din personlige utvikling. Kanskje du vil ha et energiløft i din profesjonelle rolle på arbeidsplassen eller for din egen del privat. Kanskje du ser på en lengre utdannelse, men vil starte med en dag for å finne ut om psykosyntese kan være riktig for deg. Uansett hvor du er, vil du, sammen med andre i samme situasjon, veiledes gjennom erfaringsbasert læring til ny innsikt om deg selv.

En ettermiddag med fokus bare på deg

«Møt deg selv» er en inspirerende ettermiddag hvor du får utforske dine egne opplevelser og bli oppmerksom på tanker du har, følelser du har og hvordan kroppen din signaliserer. Ganske enkelt nyttig påfyll med fokus bare på deg.

Et formål med kurset er at du skal oppleve deg selv tydeligere og bli mer selvbevisst. Et annet er å bli kjent med psykosyntesens teori og dens tilnærminger, verktøy og øvelser.

Kurset tar for seg ulike begreper i psykosyntese, som delpersonligheter, vilje og bevisst tilstedeværelse og oppmerksomhet.

Delpersonligheter

Delpersonligheter er forskjellige sider av oss, eller roller, som vi går inn på, avhengig av hvem vi møter eller hva som skjer akkurat nå. Sider som noen ganger kan komme i konflikt med hverandre fordi de har forskjellige behov. Du kan oppleve at du blir ambivalent og synes det er vanskelig å vite hva du virkelig vil ha i en gitt situasjon. Jo mer bevisst du blir på dine delpersonligheter, jo mer bevisste valg kan du ta.

Viljen

Vi utforsker viljens kraft og hvordan viljen kan brukes til å ta deg videre i livet mot det som innerst inne føles meningsfylt og som gir deg glede. Du får praktiske verktøy og erfaringer ved å møte deg selv med andre. Øvelser og refleksjoner tilpasses antall deltakere.

Bevisst tilstedeværelse eller Mindfulness

Kort fortalt er psykosyntese en kombinasjon av vestlig psykologi og østlig visdom. Blant annet legger du merke til dette gjennom elementer i forskjellige Mindfulness-øvelser som er flettet inn i undervisningen. Alt for å få deg til å ta mer hensyn til kroppen din og dens signaler.

Hva skjer etterpå?

Målet er at du skal ha et tydeligere bilde av deg selv og verktøy å bruke i forhold til andre både privat og i din profesjonelle rolle. Hvis du vil fortsette reisen din i personlig utvikling, anbefaler vi Møt deg selv, et 5-dagers intensivkurs i psykosyntese eller Bli den du er, som er en 1-årig utdannelse i psykosyntese.

Last ned vår gratis veileder ”Bli den du er”

 

Dato
Send oss gjerne en mail til: hei@humanova.no, hvis du er interessert.

Lokasjon
Humanova sine lokaler i Baldersgate 11 på Frogner i Oslo

Tidspunkt
Kl. 16-21

Pris
Privatperson
850 kr (inkl. mva)

 

Hjalp meg å bli tydeligere på hva jeg selv ønsker

Kjersti Aagaard

 

– Jeg anbefaler dette til alle som har lyst på nytt påfyll og bli mer bevisst! Det var fint å ha en dag til å få bedre kontakt med min egen vilje, vekke min egen lyst og få bedre kontakt med egen kropp. Det var spesielt spennende å lære om  delpersonligheter og hvor mye de egentlig har styrt meg uten at jeg har visst det. Nå skal jeg begynne å meditere litt mer i hverdagen, ta små pauser hvor jeg vender blikket innover.
Kjersti Aagard

 

 

 

Mange av øvelsene var overraskende!

Knut Urbye

– Jeg kom til kurset med åpent sinn, men mange av øvelsene var likevel overraskende. Det jeg likte best var muligheten til å prøve noe som var utenfor min komfortsone. Det å utfordre seg selv til å reflektere over sine tanker og liv. Hvor jeg er? Hvor vil jeg? Og hvordan skal jeg oppnå dette? Vi var mange forskjellige personligheter med ulike mål for kurset. Dette ga meg mye å reflektere over, og viste at selv om vi alle er forskjellige så er vi mange med samme tanker og behov.
Knut Urbye

 

 

Les mer om våre teorier, metoder og personlig utvikling.