Er du lei av å være BARE i hodet? Lær deg Mindfulness!

Kjenner du ofte en indre uro og rastløshet? Blir du lett irritert, stresset og frustrert? Har du smerter eller spenninger i kroppen som ikke slipper taket?

Da kan vårt 2-dagers kurs i Mindfulness og meditasjon være noe for deg. Dette gir kurset deg:

  • Teknikker i oppmerksomhetstrening som hjelper deg å samle deg og håndtere kaoset ”der ute”.
  • Du lærer hvordan du kan skru på ”av”-knappen og lade opp batteriene dine – uansett hvor du er.
  • Bedre søvnkvalitet og stressmestring
  • Større tilstedeværelse der du faktisk er, ikke kun der du har vært og skal.
  • En større ro og indre harmoni.
  • Din egen verktøykasse med enkle, og svært effektive teknikker du kan bruke daglig eller når du trenger det.

Kursopplegg

Kurset er praktisk og opplevelsesbasert og krever ingen forkunnskaper.

shutterstock_107723690

Innhold dag 1:

Introduksjon til mindfulness
Guidede meditasjoner
Et møte med hjerte
Kroppsbevissthet

Dag 2:

Observatørens rolle
Praktiske øvelser
Kreativitet og fokus
Nærvær og ro

Kursholder:

mariann

Mariann Marthinussen er samtaleterapeut i psykosyntese og mindfulnessinstruktør, har bakgrunn fra 16 år i internasjonalt næringsliv, og brenner for at mennesker skal følge sin vei og oppdage sin frihet og potensial med god balanse.

Oslo

Nye datoer kommer!

 

Påmelding

Meld deg på her

Pris

3 900 kr

Sted

HumaNova, Baldersgate 11 på Frogner i Oslo

Avbestillingsregler

Din påmelding er bindende.

Dette sier tidligere deltakere om kurset:

- Det var en stor oppdagelse å innse at selv om tankene er der hele tiden, kan jeg velge om jeg vil fokusere på dem eller ikke. Hvis jeg for eksempel blir irritert på grunn av noe som skjer så kan jeg velge å akseptere følelsen, men ikke dyrke den videre, heller gi slipp. Det har gitt meg en større indre ro i etterkant av kurset. Takk for spennende læring og gode øvelser Mariann!
Lars

-Det viktigste jeg lærte var å observere alle tankene og følelsene mine uten å analysere eller kritisere dem. Framover vil jeg være snillere og vennligere mot meg selv. Det var først litt skummelt å skulle øve på dette sammen mennesker jeg ikke kjente, men det var en overraskende behagelig åpen gruppe å lære i. Jeg anbefaler kurset ti deg som er mye stresset, og om du sliter med vanskelige følelser som for eksempel angst. Men kurset passer også like godt for deg som bare vil ha det litt bedre.
Ragnhild

- Jeg var superfornøyd med kurset til Mariann, det ga en god innføring i mindfulness og verktøyene til å praktisere i hverdagen. Merker at jeg blir stadig mer oppmerksom på øyeblikkene, noe som igjen gir grobunn for økt glede.
Anne-Beth

-Jeg lærte å lytte til- og ta mer hensyn til meg selv. Og å takle stress bedre. Det var en passe stor gruppe å øve i. Alle kan trenge et slikt kurs!
Wenche

-Den viktigste lærdommen jeg tar med meg fra kurset er at det er viktig å skape rom for ro og avspenning i livet. Og at ”man MÅ ingenting”. Gruppen fungerte veldig bra. Det var en blanding av ulike personligheter, kjønn og alder, og alle med ulike motiver for å delta. Kurset passer spesielt godt for deg som opplever stress og ikke klarer å komme deg ut av det på egenhånd. Her får lærer du teknikker som kan hjelpe deg å endre tankemønsteret ditt.
Karin

-Å lære om mindfulness i en gruppe som dette var veldig bra, og bedre enn forventet. Det viktigste jeg tar med meg videre en bevisstheten om hvordan kroppen fungerer og verktøyene Mariann lærte oss til å skape ro og tilfredshet. Gode meditasjonsøvelser som passer til alle uansett alder og utfordringer.
Ivar