Møt deg selv

Kurset er for deg som:

  • Vil lære mer om reaksjonsmønstrene dine
  • Vil lære hvordan oppveksten din preger deg
  • Vil styre valgene din bevisst
  • Vil skape det livet du ønsker deg

Vil du oppleve deg selv med nye øyne? På kurset «Møt deg selv» får du mulighet til å utforske dine egne opplevelser, tanker du tenker, følelser du har og hvordan kroppen din signaliserer. Alt med det formål å oppleve deg selv tydeligere og bli mer bevisst – et første skritt mot å velge å gjøre og være noe nytt.

På dette kurset utforsker vi oss selv fra ulike perspektiver. Vi blir kjent med ulike begreper innen psykosyntesen som f eks delpersonligheter. Delpersonligheter er sider av oss, eller roller, som vi går inn i avhengig av hvem vi møter eller hva som skjer i øyeblikket. Noen ganger bevisst, andre ganger helt ubevisst.

Vi utforsker også viljen som en kraft å styre livet med. Vi ser på hvordan viljen kan brukes for å ta oss videre i livet mot det som innerst inne kjennes meningsfullt og som gir oss glede.

Kurset gir deg praktiske verktøy og erfaring med av å møte deg selv sammen med andre. Velkommen til å se deg selv i et nytt lys!

Dette sier tidligere deltakere om kurset:

«Hjalp meg å bli tydeligere på hva jeg selv ønsker»

Kjersti Aagaard

– Jeg anbefaler dette til alle som har lyst på nytt påfyll og bli mer bevisst! Det var fint å ha en dag til å få bedre kontakt med min egen vilje, vekke min egen lyst og få bedre kontakt med egen kropp. Det var spesielt spennende å lære om  delpersonligheter og hvor mye de egentlig har styrt meg uten at jeg har visst det. Nå skal jeg begynne å meditere litt mer i hverdagen, ta små pauser hvor jeg vender blikket innover.

Kjersti Aagard

«Mange av øvelsene var overraskende!»

Knut Urbye

– Jeg kom til kurset med åpent sinn, men mange av øvelsene var likevel overraskende. Det jeg likte best var muligheten til å prøve noe som var utenfor min komfortsone. Det å utfordre seg selv til å reflektere over sine tanker og liv. Hvor jeg er? Hvor vil jeg? Og hvordan skal jeg oppnå dette? Vi var mange forskjellige personligheter med ulike mål for kurset. Dette ga meg mye å reflektere over, og viste at selv om vi alle er forskjellige så er vi mange med samme tanker og behov.

Knut Urbye

Mer info kommer!

Pris

850 kr

Sted

Digitalt via Zoom

Avbestillingsregler

Din påmelding er bindende