La deg inspirere av vår blogg

Horisonten …

… forandrer seg ikke, det er du som får nye briller på.

Våre tidligere studenter har uttalt at «det er livet før ‘Bli den du er’ og livet etter ‘Bli den du er'». Er du nysgjerrig på hva ditt potensiale er, på hva du kan gjøre for å bli mer av det som er bra for deg og de rundt deg, på hvordan du kan oppleve å leve et liv i harmoni uansett hva som skjer rundt deg?

Vi har ikke en fasit du kan laste ned, ei heller en «quick fix». Det tar tid og det koster i form av både penger og forpliktelser. Ingen vil nok si at det er enkelt, men de fleste vil si det er verdt det. Hva skal du gjøre denne våren for å få mer av det du vil ha?

Vi starter vår helgebaserte deltidsutdanning fredag 6. mars. Denne klassen er for deg som vil noe mer i livet, som vil jobbe mer med menneskene i arbeidslivet, og som lengter etter å få bidra merFor selv om horisonten forblir den samme, kan du få et nytt perspektiv på den.

Du søker studieplass på deltidsutdanningen ‘Bli den du er’ HER.

 

Kaptein på egen skute

Har du noen ganger lurt på hvordan det du har med deg i «ryggsekken» påvirker dine relasjoner, både privat og på jobb? Hvilke strategier eller mønstre har du med deg som former livet ditt i dag?

Noen ganger tar ikke livet eller relasjonene den ønskede retningen. Kanskje lengter du etter kontakt og nærhet, men ender opp med å skyve mennesker unna. Blir du festens midtpunkt som verdens morsomste klovn, slik at ingen skal se hvordan du egentlig har det? Lengter du etter mer mening og innhold i livet ditt, men lar deg stoppe av frykten for å ikke være god nok?

Det kan være mye i oss selv som tar oss bort fra det livet vi ønsker oss. Første steg til endring er bevissthet. Bevissthet om hvilke strategier og mønstre du bærer med deg som preger og kanskje begrenser livet ditt i dag.

Er det ønsket retning og driv på din skute, for lite framdrift, urolig farvann eller har du vært ankret opp i en havn for lenge?

Hvem er kaptein på din skute?

Vårt 1-årige deltidskurs i personlig utvikling har som mål å øke din bevissthet, styrke din selvfølelse og sette deg i stand til å velge det livet DU ønsker å leve.

For mer informasjon om kurset klikk her

Den indre stemmen

shutterstock_330980180

Mange av oss går rundt og er halvfornøyde. Livet går sin gang, vi gjør det vi skal, vi føler oss ok, men vi merker at det skjer noe inni oss. Vi spør oss selv om dette er alt, og får til svar at vi skal være takknemlige, fornøyde med det vi har og ikke kreve noe mer. Så vi sliter … og dypt inne i oss selv er vår indre stemme. Hvem vet hva som er best for oss, hvilke valg vi bør ta og hvilken vei som leder oss fremover. Den indre stemmen er vårt kompass her i livet og støtter oss i vår egen utvikling mot meningen med livene våre. Hos de fleste er det en kakofoni av stemmer i hodet, og den indre stemmen blir vanskelig å lytte til. Vi  hører ofte på de mer høylytte stemmene som ikke alltid fører oss på rett vei, men snakker snarere ut fra frykt, prestisje eller vane. Begynn med å skape avstand til tankene og følelsene dine. Ikke ta dem på blodig alvor, men se dem for nøyaktig hva de er, tanker og følelser. Så, når det blir stille et kort sekund, kan du se hva som skjer der i stillheten….

I utdannelsen Bli den du er, får du verktøyene du trenger for å se på følelsene og tankene som ofte oppstår og hvilke behov som ligger bak dem. Du får kunnskap, innsikt og verktøy som hjelper deg å bedre forstå deg selv, dine forhold og andre mennesker. Alt slik at du til slutt får muligheten til å ta livsvalg mot det livet du lengter etter.

For mer informasjon om kurset klikk her