Lengter du etter noe MER i livet?  

Hos oss kan du utvikle deg selv for å utvikle andre.

Oppstart «Bli den du er» 12. Mars 2021.

Meld deg på her!

 «Bli den du er»

Vi starter opp helgeklasse på vår grunnutdanning «Bli den du er» 12. Mars 2021

Utdanningen har som formål å gi deg verktøy og innsikter som gjør at du kan forstå deg selv og andre bedre. I løpet av utdanningen lærer du deg å aktivt ta ansvar for livet ditt og ta valg som er i tråd med det du innerst inne vil. Du får redskaper til å forbedre både dine personlige og arbeidsrelaterte relasjoner samt øke din kunnskap rundt spørsmål om livets mening og formål. Ut fra en innsikt om din egen betydning i verden og hele det potensiale du besitter, kan du lettere velge en arbeids- og væremåte som uttrykker hvem du er.

Etter denne grunnutdanningen er du velkommen til å søke til vår ettårige diplomutdanning til samtalecoach. Deretter kan du søke videre til en av våre ytterligere diplomutdanninger til organisasjonskonsulent eller samtaleterapeut.

For mer informasjon og påmelding klikk her

Bli Diplomert samtaleterapeut

 

Oppstart høsten 2021

Utdanningen passer for deg som, utifra en egen trygg plattform i psykosyntese og psykoterapeutiske metoder, vil praktisere som samtaleterapeut. Som samtaleterapeut veileder du individer til å oppdage og uttrykke sitt unike potensial. Du vil kunne bidra til at mennesker selv foretar varige endringer fra hvordan de har det til hvordan de ønsker å ha det. Dermed bidrar du til økt frihet og vekst for den enkelte.

Les mer om utdannelsen samtaleterapeut her

For å bli samtaleterapeut må du fullføre grunnutdanningen «Bli den du er».

Kurser & aktiviteter

Laddar...