2019-05-29

Gratis foredrag om selvledelse

Sjefen går på autopilot!

analytics-2697949_1920 jobb org

En kort innføring i selvledelse og litt om hvorfor relasjoner er så viktige på jobb.

Vi tilbringer store deler av livet på jobb med relasjoner til mange. For mange av oss er jobben et sted for mestring og tilhørighet. To viktige faktorer for god helse. Og for gode relasjoner!

Er relasjoner på jobb viktig? Hva har det å si for hvordan vi trives og hva vi presterer? Og hva skjer når sjefen går på autopilot, eller relasjoner på jobben ikke fungerer, eller vi mister disse relasjonene? Her er det begrepet selvledelse kommer inn i bildet.

I dette foredraget gjør vi oss noen refleksjoner om det som kalles relasjonelt mot og relasjonell feighet. Du som deltar får lære litt om hva selvledelse er og om hvorfor det er så viktig for gode relasjoner på jobb.

Meld deg på gratis foredrag