2018-08-15

Gratis foredrag om Delpersonligheter

Er du kaptein på egen skute?

unspecified-1 kopi

Har du opplevd å føle deg kapret av egen adferd eller følelser? 
Hijacked i egen kropp og ute av stand til å kontrollere hva du sier og gjør? 
Som om en annen i deg plutselig har kontroll? 

Da har du møtt en av dine mange delpersonligheter og overlevelsesstrategier! Disse delene av deg har sine egne behov og ønsker, sin egen virkelighet og eksistens, og de har en tendens til å styre livene våre inntil vi blir bevisst hva som pågår.

Delpersonligheter forårsaker en mengde indre konflikter. De er ofte ubevisste og har oppstått som svar på udekkede behov i oppveksten vår. Mange av dem fortrenger vi, noen liker vi. Alle har nyttige egenskaper som vi trenger, men som vi ikke er i kontakt med. Hvordan vi kan avdekke de enkelte delpersonlighetene, bli bevisst dem, forstå dem og hvordan vi kan fri oss fra deres kontroll, er noe av det vi jobber med i psykosyntesen og på HumaNova..

Det endelige målet for arbeidet med delpersonligheter er friheten til å bruke hver og en av dem, alle våre evner og gaver som vi vil, slik at vi blir kaptein på egen skute!

Velkommen til gratis foredrag 15. august kl 18 – 20. Meld deg på her!