Empatisk kommunikasjon, eller Sjiraffspråket som det også blir kalt, er et effektivt verktøy for å få mer forståelse og empati mellom mennesker.

shutterstock_116664571

Ønsker du mindre konflikter og bedre arbeidsmiljø på jobben?

Vi tilbyr et kursopplegg for bedrifter hvor vi på dag 1 introduserer deltakerne til metoden og lar det gå litt tid for egen praktisering før vi kommer tilbake og tar dag 2.

Empatisk kommunikasjon baseres på modellen «Non violent communication» (NVC) utviklet av den amerikanske psykologen Marshall Rosenberg. Kjernen i denne kommunikasjonsmodellen er å snakke ut fra seg selv istedenfor å peke på andre. Ved å snakke om egne følelser og behov kan du unngå at det du sier oppfattes som kritikk.

Dette jobber vi med:

  • Forståelse og aksept for underliggende følelser og behov bak konflikter.
  • Utfordringer internt – hva fungerer og hva fungerer ikke i kommunikasjonene
  • Kunnskap og øvelser i å kommunisere sant og ekte med Empatisk kommunikasjon – et verktøy som fremmer forståelse og empati i relasjoner.

Kursholder er Samtaleterapeut og Par- og relasjonsterapeut Katrine Finne som også holder våre gratiskvelder om Empatisk kommunikasjon og relasjoner

Vi kommer gjerne ut i din bedrift eller organisasjon og holder kurs! Ta kontakt med oss på hei@humanova.no så skreddersyr vi et opplegg for dere.