Velkommen til gratis foredrag på HumaNova!

Vi inviterer jevnlig ulike foredragsholdere til å fortelle om spennende temaer innenfor personlig utvikling. Kommende foredrag denne vinteren ser du her:

Torsdag 15. mars kl 18 – 20:
Gratis foredrag om MI – motiverende samtale

oak-tree-and-sunVisste du at MI (Motiverende samtale) er metoden helsedirektoratet anbefaler for å motivere til adferdsendring?Spørsmålteknikkene og grunnverdiene i metoden øker nemlig sannsynligheten for endring.

MI er en samarbeidsorientert veiledning som lokker frem og styrker motivasjonen hos den du snakker med. At personen du snakker med kommer i kontakt med sin egen motivasjon og vilje til å endre sin situasjon er selve kjernen i motiverende samtale.

HumaNova holder jevnlige kurs i MI både på nett og på skolen vår i Baldersgate 11 på Frogner. Gratiskvelden holdes av Samtaleterapeut og lærer Mariann Marthinussen.

Påmelding nederst på siden.

 

Onsdag 18. april kl 18 – 20:
Gratis foredrag om de vanskelige relasjonene

sacred-sex-tantric-practices-modern-lovers

Mange av oss vet at vi må ha det bra med oss selv for å ha det bra med andre, men hva betyr det egentlig og hva skal til?

Nære relasjoner kan være vanskelige, vi er redde for avvisning og redde for å bli såret. Hvorfor er det sånn? Få en økt bevissthet rundt ditt forhold til deg selv, din historie og hvordan den har preget deg og dine relasjoner. Vi ser på tilknytningsteorien, hvilke strategier du har utviklet som du kan bli bevisst og dermed ha mulighet til å endre.

Kvelden holdes av par- og relasjonsterapeut Katrine Finne.

Påmelding nederst på siden.

Onsdag 2. mai kl 18 – 20:
Gratis mini-workshop i Empatisk kommunikasjon

pexels-photo-297821

Mange relasjoner preges av manglende kontakt, forståelse og empati. Ofte lytter vi ikke for å FORSTÅ, men for å SVARE.

På HumaNova har vi et verktøy som vi kaller Empatisk kommunikasjon, også kalt sjiraffspråket eller NVC (non violent communication) Dette et verktøy som retter fokus på følelser og behov som ligger bak ordene våre, og hvordan vi kan formidle dette på en måte som vekker empati hos den andre. Ved å snakke fra hjertet, kan vi bli møtt på en ny måte!

Kvelden holdes av par- og relasjonsterapeut Katrine Finne.

Datoer:

  • 15.mars kl 18 - 20: Gratis foredrag om MI - motiverende samtale
  • 18.april kl 18 - 20: Gratis foredrag om de vanskelige relasjonene
  • 2.mai kl 18 - 20: Gratis mini-workshop i Empatisk kommunikasjon

Alle aktivitetene foregår i våre lokaler i Baldersgate 11 på Frogner i Oslo.