Velkommen til gratis foredrag på HumaNova!

Vi inviterer jevnlig ulike foredragsholdere til å fortelle om spennende temaer innenfor personlig utvikling. Kommende foredrag denne våren ser du her:

Onsdag 2. mai kl 18 – 20:
Gratis mini-workshop i Empatisk kommunikasjon

HumaNovas hjärta

Mange relasjoner preges av manglende kontakt, forståelse og empati. Ofte lytter vi ikke for å FORSTÅ, men for å SVARE.

På HumaNova har vi et verktøy som vi kaller Empatisk kommunikasjon, også kalt sjiraffspråket eller NVC (non violent communication) Dette et verktøy som retter fokus på følelser og behov som ligger bak ordene våre, og hvordan vi kan formidle dette på en måte som vekker empati hos den andre. Ved å snakke fra hjertet, kan vi bli møtt på en ny måte!

Kvelden holdes av par- og relasjonsterapeut Katrine Finne.

Påmelding nederst på siden.

Mandag 7. mai kl 18 – 20:
Gratis innføring i Mindfulness og meditasjon

mindful2Kjenner du ofte en indre uro og rastløshet? Kjennes det som du ikke er helt tilstede i eget liv? Blir du lett irritert, stresset og frustrert? Har du smerter eller spenninger i kroppen som ikke slipper taket? Da kan Mindfulness være noe for deg! Velkommen til en gratis kveld hvor du blir introdusert for teknikker som kan hjelpe deg å håndtere kaoset ”der ute” og gi en større ro og indre harmoni. Få bedre søvnkvalitet, lær å “skru av” og lade batteriene dine – uansett hvor du er.

Kvelden holdes av Mariann Marthinussen, Samtaleterapeut og Mindfulnessinstruktør

Påmelding nederst på siden.

Tirsdag 15. mai kl 18 – 20:
Gratis foredrag om sorg og sorgarbeid

shutterstock_113875279Sorg syntes å være en av våre mest neglisjerte og misforståtte opplevelser, både av sørgende, og deres omgivelser. Men sorg er en helt normal og naturlig følelsesmessig reaksjon på en eller annen form for tap. Sorgreaksjoner kan utløses av en rekke ulike tap og forandringer i livet, f eks skilsmisse, seperasjoner, overgrep av ulike slag, relasjonsproblematikk (til partner, foreldre, barn, venner etc), egen eller andres sykdom, død, å miste et husdyr, eller at livet ikke ble som man tenkte seg.

Kvelden holdes av gestaltcoach Angelica Bråten

 

Torsdag 31. mai kl 18 – 20:
Gratis inspirasjonskveld om våre yrkesutdanninger

Salen_1861Lurer du på hvordan det er å jobbe som coach eller samtaleterapeut? Har du lekt med tanken om å få et nytt yrke med nære menneskemøter i fokus? Denne kvelden har vi invitert lærere og tidligere elever til å fortelle om utdanningene til coach og samtaleterapeut og hvordan det er å jobbe med mennesker og utvikling til daglig. Kvelden er både for deg som allerede har startet en utdanning hos oss og for deg som er nysgjerrig på hvordan det foregår og hva det vil gi deg i fremtiden.

Datoer:

  • 2.mai kl 18 - 20: Gratis mini-workshop i Empatisk kommunikasjon
  • 7.mai kl 18 - 20: Gratis innføring i Mindfulness og meditasjon
  • 15.mai kl 18 - 20: Gratis foredrag om sorg og sorgarbeid
  • 31.mai kl 18 - 20: Åpen inspirasjonskveld om våre utdanninger

Alle aktivitetene foregår i våre lokaler i Baldersgate 11 på Frogner i Oslo.