Få en bedre relasjon til deg selv og andre!

Relasjoner

Velkommen til 2 dagers kurs i relasjonskompetanse og økt bevissthet.

Hvem blir du i dine relasjoner og hvorfor?

Hvordan kan du få mer forståelse og empati for deg selv og andre?

Bli mer bevisst og lær å snakke fra hjertet!

 Vi mennesker blir født i relasjon, såres i relasjon og kan heles i relasjon. Hele livet vårt preges av hvordan vi har det med oss selv og andre mennesker.

mindre8_245707852

Mange av oss vet at vi må ha det bra med oss selv for å ha det bra med andre, men hva betyr det egentlig og hva skal til?

På dette kurset vil du få en økt bevissthet rundt ditt forhold til deg selv, din historie og hvordan den har preget deg og dine relasjoner. Vi ser på tilknytningsteorien, hvilke strategier du har utviklet og hvordan du kan bli bedre på å få kontakt med og uttrykke egne følelser og behov.

Kurset er opplevelsesbasert med øvelser og egenrefleksjon. Vi bruker verktøy og metoder fra psykosyntesen som guidet meditasjon, delpersonlighetsarbeid og bruk av Empatisk Kommunikasjon. Det kreves ingen forkunnskaper, kurset er for alle som ønsker å øke sin bevissthet og forbedre sine relasjoner, både privat og på jobb.

Dette jobber vi med:

  • Økt bevissthet om deg selv og dine mønstre gjennom øvelser med delpersonligheter/overlevelsesstrategier
  • Forståelse og kunnskap rundt din egen historie og oppvekst gjennom tilknytningsteori og skjematerapi
  • Innsikt i hvordan de nære relasjonene kan trigge gamle sår.
  • Forståelse og aksept for underliggende følelser og behov bak konflikter.
  • Kunnskap og øvelser i å kommunisere sant og ekte med Empatisk kommunikasjon – et verktøy som fremmer forståelse og empati i relasjoner.

På disse 2 dagene jobber vi med å få kontakt med egne følelser og behov slik at du kan begynne å kommunisere ut fra DEG SELV istedenfor å peke på andre. Ved å snakke om egne følelser og behov kan du unngå at det du sier oppfattes som kritikk.

Kursholder er Samtaleterapeut og Par- og relasjonsterapeut Katrine Finne som også holder våre gratiskvelder om Empatisk kommunikasjon og relasjoner

Katrine

Tilbakemeldinger på kurset:

– “Dette var virkelig en vekker! Å få emnet om oppvekst og barndommen lagt på bordet på denne måten var på mange måter en åpenbaring for meg. Saklig, forståelig og empatisk formidlet. Tusen takk, dette var veldig bra!  

– “Det hjalp meg å se inn og jeg møtte meg selv som liten pike. Utrolig sterk opplevelse.”


– “Dette er “enlightenment” i en nøtteskall. Veldig bra.”


– “Dette traff meg akkurat der jeg i livet er nå, fortvilet og til tider kritisk. Dette var veldig interessant og meningsfullt for meg.”

Oslo

Pris

Kr 3 900,- 

Sted

HumaNova, Baldersgate 11 på Frogner i Oslo

Avbestillingsregler

Din påmelding er bindende