2018-03-15

Gratis foredrag om MI – motiverende intervju/samtale

Velkommen til gratis foredrag om den effektive samtaleteknikken MI – motiverende samtale

shutterstock_399755248

Torsdag 15.mars kan du høre om MI hos HumaNova.

MI står for «motiverende intervju», men kalles også «Motiverende Samtale». MI er en samtalemetode som ble utviklet på 1980-1990 tallet. Opphavsmennene er etablerte psykologer som fokuserte på å hjelpe mennesker med misbrukproblematikk. William F. Miller og Stephen Rollnick så behovet for å inspirere og motivere til forandring istedenfor å kreve nye adferdsmønstre hos sine klienter.

Kunnskapen vi har i dag, viser at motiverende samtale er en effektiv samtaleteknikk som kan brukes med det formål å hjelpe personer til å skape endringer i sin livsstil. Dokumenterte studier viser effekt på vidt forskjellige hverdagsområder. Fra misbruk av substanser, mat og alkohol, til manglende fysisk aktivitet. MI brukes i dag også som en forretningsmodell.

Mariann Marthinussen vil denne kvelden fortelle om samtalemetoden som fremmer indre motivasjon. Mariann er samtaleterapeut og lærer på HumaNova, hun holder også 3-dagers kurs i MI hos oss.

mariann

Meld deg på foredraget her!