2017-12-11

Gratis foredrag om relasjoner og julens forventninger

xmas-christmas-elfs-nisser-77419 (1)

God jul med gode relasjoner, eller..?

Det er snart tiden for å være raus, rund og rød – kjenner du at det ikke alltid er så lett å leve opp til julens forventninger? I julen skal vi samles, nære og kjære og ha det fint sammen. Men det kan kjennes som stress og press og mas og kjas.

Velkommen til en åpen og ærlig kveld om hvordan vanskelige relasjoner kan bli ekstra vanskelig i julen, og hva du kan gjøre for å få det bedre med deg selv og dine.

Katrine Finne er Par- og relasjonsterapeut og lærer på grunnutdanningen “Bli den du er”. Denne kvelden inviterer hun til samtale og refleksjon rundt relasjoner og høytider og hvorfor det noen ganger er vanskelig…

Kom og få inspirasjon til en fredeligere, roligere og mer harmonisk jul med deg og dine!

Meld deg på her