2018-05-31

Gratis inspirasjonskveld om våre yrkesutdanninger

Drømmer du om et nytt yrke med ekte menneskemøter i fokus?

Boka personligt möte

Lurer du på hvordan en samtalecoach jobber og hva som skiller coaching fra samtaleterapi?

Velkommen til åpen inspirasjonskveld om våre yrkesutdanninger til coach og samtaleterapeut torsdag 31.mai kl 18 – 20

En nyhet fra oss i 2018 er at du kan bli Diplomert Samtaleterapeut på 3 år. Du som har fullført grunnutdanningen og drømmer om å få jobbe som Samtaleterapeut kan fortsette den reisen nå til høsten, og være ferdig diplomert allerede våren 2020! Denne høsten fortsetter vi også med en ny klasse for samtalecoach-studiet som er toårig.

På inspirasjonskvelden får du høre om opplegg og innhold og får også treffe noen av våre tidligere elever som deler sin historie om veien de har gått for å “bli den de er”, og hvordan det er å jobbe som coach og samtaleterapeut.

Meld deg på her